<< Vorige - Volgende >>


Roeier Bonn Germany Concept 2.2


Super aanbiedingKwalitatief zeer hoogwaardige roeier met computer.

Artikelcode: 8829887280037Roeier Bonn Germany Concept 2.2
De Bonn Germany concept 2.2 is een luchtmagnetische roeitrainer van zeer hoge kwaliteit. De roeitrainer is niet alleen geschikt voor thuis maar kan ook moeiteloos meedraaien in een bedrijfsruimte of een fysiotherapiepraktijk. Naast de uitmuntende kwaliteit biedt de Bonn concept 2.2 ook nog eens verschillende trainingsprogramma’s.

Kwaliteit
De kwaliteit van de Bonn concept 2.2 uit zich meteen in het sterke stalen frame van de roeitrainer. Hierdoor kan het toestel zwaar belast worden. Het dubbele weerstandssysteem waarbij lucht en magnetische weerstand gecombineerd worden is eveneens van hoge kwaliteit en biedt daarnaast een zeer aangename en natuurlijke trainingsbeleving. De ergonomische aspecten zijn zeker niet achtergebleven op deze roeitrainer. Naast een comfortabele zitting, zijn de voetsteunen ook nog eens zo in te stellen dat een ieder de juiste trainingshouding aan kan nemen.

Trainingscomputer
De uitgebreide trainingscomputer een uitgebreid scala aan trainingsmogelijkheden. Zo treft u naast het handmatige programma, 8 uitdagende voorgeprogrammeerde programma's die ieder hun eigen trainingsopbouw hebben. U heeft ook de mogelijkheid om zelf een programma te schrijven, om een race tegen de computer te doen en een wattage programma af te werken. Om gericht te trainen aan vetverbranding of conditieverbetering zijn er 4 Heart Rate Control programma's. Bij deze programma's wordt aan de hand van uw hartslag de weerstand aangepast zodat u optimaal uw cardio doelen kunt bereiken. Alle trainingsresultaten zijn duidelijk afleesbaar op het verlichte kleuren LCD display. Zo bent u altijd precies op de hoogte van wat u aan het doen bent.

Comfort
Naast de verschillende trainingsmogelijkheden en stevige kwaliteit biedt de Bonn concept 2.2 u ook veel comfort. Zo is het toestel eenvoudig verplaatsbaar via de transportwieltjes. De roeitrainer is tevens opklapbaar hiermee bespaart u veel ruimte. De Bonn roeier wordt standaard geleverd met een draadloze borstband ontvanger, als extra optie is het mogelijk hier een borstband t.w.v. € 35,- bij te bestellen, hiermee kunt u de hartslag meten gedurende uw training.

We kunnen concluderen dat de Bonn roeier een luchtmagnetische roeitrainer is van formaat. De kwaliteit en trainingsmogelijkheden bieden werkelijk iedere sporter uitkomst om elk trainingsdoel te bereiken.

Aanvullende Informatie
Belastbaar gewicht                140 KG
Afmetingen                        230 x 60 x85 CM( LxBxH )
Garantie                        2 Jaar
Garantie aan huis                Optie
Gebruik                                Semi-Pro
Weerstandsysteem                Magneet / Lucht
Type lagers                        Industrielagers
Stroomvoorziening                Netstroom
Gewicht                                33 KG
Waterpas afstelbaar                JA
Voetsteunen   instelbaar                JA
Inklapbaar                        JA
Transportwieltjes                JA
Type Display                        Verlicht LCD
Verlicht Display                        JA
Aantal Programma's                8
Aantal   Trainingsniveau's        16
Materiaal                        Staal / Aluminium  
Aandrijving   vliegwiel                Degelijke   kettingaandrijving
Kleuren                                Grijs / Zwart
Gewicht Vliegwiel                12 KG
Ventilator                        JA
Prestatie weergave                JA
Bidon Houder                        JA
Monitor weergave                Tijd , Snelheid,  Afstand, Calorieverbruik, ingebouwde draadloze hartslagontvanger en div programma's
Weerstand   Instelbaar                JA
Borstband   mogelijkheid                JA
Overige bijzonderheden                Verlicht display, borstband met   hartslagmeting (Optioeel), 16 weerstandslevels, ergonomisch zitje
799.00  Euro 699.00
Voorraad:Aantal