Loopbanden

<< Vorige


Loopban Joy Sport Performance I-Run


De topper uit de Performance series

Artikelcode: 8829887280013Loopban Joy Sport Performance I-Run
Loopband Joy Sport Performance
De topper uit de Performance series is de Joy Sport Performance. Wat meteen in het oog springt als we deze loopband bekijken is de uiterst sterke frame constructie, die ervoor zorgt dat de loopband niet mee trilt gedurende uw training. De Joy Sport Performance is ondanks zijn afmetingen plaatsbesparend op te bergen door het eenvoudige opklap systeem. Zo zal de Joy Sport Performance nooit in de weg staan wanneer u deze niet gebruikt.

Met een motor van maar liefst 4 PK en 7 PK piekvermogen, is de Performance een loopband voor de fanatieke hardlopers onder ons. De Joy Sport Performance haalt een stabiele snelheid tot wel 22 kilometer per uur en heeft een ongekende hellingshoek van maximaal 20 procent, (per procent instelbaar). De rollers zijn 6 cm dik, waardoor de loopband minder toeren hoeft te maken. Dit zorgt ervoor dat de slijtage van de band tot een minimum wordt beperkt. Het loopvlak is daarnaast zeer riant te noemen. Met een afmeting van 145 x 51cm heeft u eerder het idee dat u op een brede weg loopt dan op een loopband.

De Joy Sport Performance is door al deze uitstekende eigenschappen belastbaar tot een gewicht van maar liefst 185kg. We kunnen dus wel zeggen dat we met de Performance een kwaliteitsproduct aan ons assortiment hebben toegevoegd.

De Joy Sport Performance is voorzien van een professionele computer uitgerust met een duidelijk LCD scherm voor een volledige weergave van alle belangrijke trainingsinformatie.

Op het display zijn al uw trainingsgegevens, zoals snelheid, afstand, verbrande calorieën en hartslag eenvoudig af te lezen.

U heeft de keuze uit 24 trainingsprogramma's, 1 manueel programma met daarnaast een heuvel-, vetverbrandings-, cardio-, kracht-, interval-, calorieën-, user-(3x) en Heart Rate Control (2x) programma. De Joy Sport Performance heeft dus voor elk doel een speciaal programma!

De Joy Sport Performance is verder uitgerust met draadloze hartslagmeting. Een borstband is als extra optie te bestellen. Ook zijn er in de handvaten sneltoetsen geïntegreerd om de snelheid en hellingshoek te veranderen. Tijdens het lopen biedt de Performance u de mogelijkheid tot verkoeling met zijn ingebouwde ventilator en de mogelijkheid om uw favorieten muziek te beluisteren, met de ingebouwde speakers die aangesloten zijn op de iPod/iPhone en MP3 aansluiting of door middel van de geïntegreerde FM radio.

Met al deze mogelijkheden en opties staat de Joy Sport Performance dus garand voor jarenlang trainingsplezier!
Euro 1499.00
Voorraad:


Aantal